• Categories
 • Bona actuació dels ganxons al duatló de l’Ametlla del Vallès

  12/04/2016
  Baster, Guerrero i Esteva, els tres protagonistes ganxons a l'Ametlla del Vallès (C.A. XALOC)

  El Club Aquàtic Xaloc va estar present el passat cap de setmana al Duatló Ametlla del Vallès, en el qual Rafa Guerrero va entrar en el Top 100, Josep Maria Esteva va quedar primer en la categoria V3 i Xavi Baster va fer molt bon temps . Es tractava d’un duatló sprint amb un circuit de cursa a peu molt exigent, en zona urbana, amb fortes pujades i baixades seguides. A la part de bici una forta baixada, per entrar en un polígon industrial i tornada al box amb una pujada molt empinada, dues voltes a peu i tres en bicicleta.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies