• Categories
 • Xerrada sobre el sòl pèlvic femení a la Biblioteca

  13/04/2016
  Sovint les dones desconeixen completament l’existència de la musculatura del sòl pèlvic i la seva funció. Això les porta a descuidar els aspectes relacionats amb el manteniment d’una bona salut, que a la llarga pot derivar amb problemes freqüents en la dona com: incontinències urinàries, prolapses uterins, de bufeta i de recte.
  La xerrada, que porta per nom “PREVENCIÓ, REHABILITACIÓ i CURA del SÒL PÈLVIC”, té la finalitat donar a conèixer les possibilitats de recuperació, rehabilitació, prevenció i cura del sòl pèlvic, per tal d’ajudar la dona a allunyar-se de la cirurgia i a una millor qualitat de vida.
  L’acte tindrà lloc a la Biblioteca Pública a les 19h i anirà a càrrec de Manuela Romero, professora del mètode Feldenkrias i Fisioterapeuta del centre Kinesi de la nostra ciutat.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies