• Categories
 • Vermut popular d’ERC per commemorar el Dia de la República

  14/04/2016
  El monument dedicat a les víctimes del franquisme, a la Plaça Miquel Murlà.
  La secció local d’ERC a Sant Feliu de Guíxols començarà els actes de la Primavera Republicana el proper 16 d’abril a la Plaça Miquel Murlà per commemorar el Dia de la República i fer un homenatge a les víctimes del franquisme.
  L’acte començarà a les 12 del migdia davant el monument a les víctimes de la Guerra Civil i comptarà amb la participació del regidor d’Educació, Ocupació i Via pública a l’Ajuntament de la ciutat Josep Ramon Llobet i del Senador d’ERC per Girona Joaquim Ayats. En acabar l’acte es servirà un vermut popular per a tots els assistents.
  Una any més, la secció local d’ERC a Guíxols celebrarà un seguit d’actes durant els mesos de primavera amb l’objectiu de ser encara més presents al carrer i poder transmetre l’ideari republicà i d’esquerres a tota la població.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies