• Categories
 • Kriter Software només necessita 10 hores i quart per fer la Trailwalker

  18/04/2016

  L’equip Kriter Software –integrat pels marxadors Xavi Nadal, Raúl Angulo, Jordi Vázquez i Karlos Martínez i amb l’equip de suport de Jordi Gamito i Aina Surinyach– va ser ahir el primer a finalitzar la Trailwalker a Sant Feliu. Van recórrer els 100 quilòmetres que separen la vila marinera d’Olot per vies verdes en un temps de 10 hores i 15 minuts. A la prova hi van participar 418 equips, que han recaptat 880.000 euros per a projectes d’Oxfam Intermón.

  Ambient festiu

  La prova, que aquest any l’organització ha dedicat als refugiats sirians, havia començat el dissabte a les 10 del matí a Olot. L’equip de Porcelanosa és el que ha recaptat més diners i l’Obra Social La Caixa és l’entitat que ha presentat més equips, un total de 104. Per això, abans de la sortida, l’organització els va premiar. Els guardons els van lliurar el conseller de Cultura, Santi Vila, que es va deixar veure amb una imatge poc habitual, vestint pantalons curts i sabatilles esportives, l’alcalde d’Olot; Josep Maria Corominas, que va remarcar la satisfacció que la ciutat s’associï a la imatge solidària de la Trailwalker, i el director general d’Oxfam Intermón, Chema Vera.

  La sortida d’Olot va ser tota una festassa. Diversos experts van donar consells als participants i, fins i tot, els que van voler van poder participar en una sessió d’escalfament a càrrec d’un monitor d’estiraments de DKV. A més, psicòlegs esportius donaven consells per aguantar bé els 100 quilòmetres que tenien al davant. Tot plegat, amenitzat amb molta música, cosa que feia pujar l’adrenalina als corredors, als equips de suport i als seus acompanyants. Els primers que van sortir van ser els participants amb cadira de rodes i els que volien córrer.

  Al llarg del recorregut, van poder trobar aigua i fruita en diversos punts, atesos per prop de 400 voluntaris, comptant la sortida i l’arribada. N’hi havia a Sant Feliu de Pallerols, les Planes, Amer, Anglès, Girona, Cassà de la Selva, Llagostera i Santa Cristina d’Aro. Els equips, que van sortir plegats, es van anar distanciant a mesura que feien quilòmetres.

  A Sant Feliu, durant tot el dissabte a la tarda i diumenge al matí i tarda van haver-hi múltiples activitats al punt d’arribada del Passeig dels Guíxols, en que les associacions esportives i culturals de la ciutat, així com grups musicals, van oferir els seus espectacles.

   

   


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies