• Categories
 • Guíxols per la Independència, a l’Assemblea General de l’ANC

  20/04/2016
  L’ANC va celebrar el passat diumenge 17 d’abril la seva IV Assemblea General Ordinària (AGO) al Pavelló del Nou Congost de Manresa, on els associats que van voler van poder exercir el seu dret a vot en un acte de sobirania.
  Els informes de gestió, econòmic, i el pressupost per al nou any, una proposta d’increment de quotes, l’ús de la caixa d’enginyers com a entitat bancària i fer-se socis de Som Energia, així com la convocatòria d’eleccions per al pròxim 14 de maig foren les propostes aprovades per una majora dels associats en diverses votacions a mà alçada. També es van aprovar el full de ruta i les esmenes dels Estatuts i Reglament de Règim Intern de l’Entitat.
  A aquesta assemblea fi van assistir membres de les Territorials de tot el país, entre els que es trobava una àmplia representació de Guíxols per la Independència ANC.
  L’acte també va servir per presentar els primers detalls de l’acció de l’11 de setembre d’enguany, que l’ANC vol convertir en el dia que arrencarà el Procés Constituent i que Catalunya es mostrarà com un país connectat i en moviment, en un acte descentralitzat que es durà a terme des de 5 indrets diferents del nostre país.

   


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies