• Categories
 • Sant Jordi a la Biblioteca

  21/04/2016

  El divendres 22 d’abril, vigília de Sant Jordi, tindrà lloc a les 18’30 hores, a la Biblioteca, l’Hora del Conte amb la representació de “Peripècies a la Biblioteca”, a càrrec de Ton Muntané, un espectacle per a infants de 4 a 8 anys.

  Amb motiu de la celebració de la revetlla de Sant Jordi es farà aquest espectacle familiar que explica les peripècies d’un aprenent d’heroi. Un espectacle visual pensat per incentivar el gust per a la lectura a través dels llibres d’aventures.
  Es tracta d’un espectacle de petit format, àgil i divertit en què l’actor Ton Muntané abordarà tant les aventures pròpies dels llibres d’acció i de les pel·lícules, com també les que surten de la vida quotidiana dels infants, de la història personal de les seves famílies i de les sortides i viatges que hagin fet.

  I el dissabte 23 d’abril, a les 21h, representació de l’obra de teatre “Llibràlegs”, una producció de O Tempo Voa Teatre i Temporada Alta, escrita per Marc Artigau, Josep Maria Miró, Pau Miró i Jordi Prat i interpretada per Albert Ausellé i Mireia Piferrer.

  Llibràlegs  és la presència teatral dins una biblioteca, en què l’espectador assisteix de voyeur per escoltar allò que habitualment li és vetat sota la llei del silenci de les lleixes. A l’ombra dels llibres, l’espectador s’endurà en préstec un bon feix de paraules.

  L’entrada és gratuïta però calen inscripcions a la Biblioteca, trucant al 972 32 40 57 o bé per correu electrònic: biblioteca@guixols.cat

  D’altra banda, com sempre, la Biblioteca estarà present amb un estand a la fira de Sant Jordi de la Rambla Vidal en què es podrà fer efectiu el servei de préstec de les principals novetats i els autors ganxons exposaran i signaran les seves obres.

   


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies