• Categories
 • MES, crítics amb el canvi d’ubicació del concert d’Estopa

  22/04/2016
  El futur Guíxols Arena, en una maqueta.
  Fa una setmana es va anunciar que el concert d’Estopa, inclòs en el cartell del festival Porta Ferrada, canviaria d’ubicació i que
  passaria de l’Espai Port al futur espai Guíxols Arena.
  Segons MES, alguns espectadors del Festival han fet arribar al seu partit “la inquietud per saber com s’organitzarà el canvi de localitats”, ja que les que han comprat són numerades i triades especialment pel lloc i preu, mostrant la preocupació per saber a quina fila, a quin seient i a quina graderia els pot tocar gaudir de l’espectacle.
  El partit d’esquerres es pregunta “com s’articularà el trasllat d’unes entrades absolutament definides sobre plànol amb el disseny d’un espai que no tindrà la mateixa distribució”. Sobre aquest afer, el regidor responsable del festival, Josep Saballs va dir que “la numeració es manté igual”, però MES insisteix que la gestió de la qüestió ha de ser “més acurada i professional”.
  En aquest sentit, el partit representat a l’Ajuntament per Pere Albó es lamenta que al planell de venda de la web del Festival es continuen venent les entrades a l’Espai Port malgrat que ja s’ha anunciat el canvi d’ubicació. “Ni tan sols una nota o referència que adverteixi als potencials compradors de la nova situació”, adverteixen. “Molta gent pot estar comprant davant d’un planell que no es correspon ni amb el lloc a on es celebrarà el concert ni amb la distribució real de les localitats”, diuen, mentre  demanen que s’adeqüi la venda d’entrades a la nova ubicació i distribució de localitats anunciada i que al web es faci saber
  aquesta circumstància als usuaris.
  En la nota enviada als mitjans, MES fa una reflexió, preguntant “quin és l’aforament de l’Espai Port” i si “vendran més entrades en previsió del canvi d’ubicació”, ja que el futur Guíxols Arena tindrà més capacitat. També apunten la possibilitat de què les obres s’endarrereixin i el nou espai no estigui a punt pel dia del concert, i aleshores hi hagi “overbooking” a l’Espai Port.
  MES també pregunta “quin cost tindrà la  pressa en fer el Guixols Arena”, i si “hagués estat millor no fer res fins després del Festival, fer els concerts d’Estopa i Manolo García com s’han fet sempre i un cop passats, començar les obres”.
  Per acabar, MES qüestiona si l'”anunci va ser precipitat i finalment el concert d’Estopa es farà a l’EspaiPort” i que, si fos així, “demanem un aclariment i molt compte amb les fugides endavant”.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies