• Categories
 • Nota de MES en referència al ple del 28 d’abril

  02/05/2016
  Malgrat que el ple de dijous va estar ple de sortides de to i retrets, potser fou un dels plens més emotius que viurem a la ciutat ja que es van recordar els afusellats del franquisme a la nostra ciutat.
  Un per un, el nostre regidor els va anar anomenant, no perquè volguéssim desmerèixer la moció presentada per l’equip de govern, recordem que la moció era per la compareixença per part de l’Ajuntament en la querella contra l’Estat Espanyol per l’afusellament dels alcaldes Campà i Llorens, sinó perquè creiem que tots els afusellats mereixen la mateixa consideració, i
  creiem que aquests dos alcaldes així ho voldrien.
  Fou una sessió plena de la prepotència habitual de l’equip de govern que tan sols troba bé allò que ell fa, tot el que fan els altres és infantil, frívol o “esquerrós”; i també amb certs tocs de surrealisme quan el senyor Vilà manifesta que està content d’haver de pagar els triennis als professors de l’Escola de Música,quan  ho ha de fer per manament judicial i esperem que tingui la
  mateixa alegria en el cas de la policia local, que ja porta quasi un any reclamant els seus drets i que alguna deníncia ja té al jutjat. On és ara el senyor Saballs, que el 2013 en un article es queixava de les males condicions de la Policia Local? Una policia local que va comparèixer altre op al ple per fer paleses les seves reivindicacions i la seva opinió del perquè falten agents al carrer.
  Però el que ens va sorprendre més fou que uns partits d’esquerres votessin en contra d’una moció, presentada per GdC, MES i la CUP, per incloure clàusules socials als contractes que signi l’ajuntament, per protegir els col·lectius en risc d’exclusió social, i per assegurar que les empreses són respectuoses amb el medi ambient i amb els seus treballadors. La voten en contra perquè no tenen prou musculatura jurídica per fer front a quelcom tant important, tan de bo fossin tant prudents en altres projectes en els que s’embarquen. Podrien prendre exemple d’altres localitats properes que ja han introduït aquestes clàusules socials, però clar, els altres no fan res bé, només vostès.
  Moviment d’Esquerres (MES)


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies