• Categories
 • Sant Feliu acollirà una exposició sobre Rafel Masó

  02/05/2016

  El passat divendres es va inaugurar a Girona l’exposició Masó: interiors, que es podrà visitar fins el 25 de setembre al Museu d’Història i a la Casa Masó de la capital gironina. Es tracta d’una mostra única, que reuneix més de 260 obres que permeten descobrir els interiors més representatius de l’arquitectura del noucentisme i la faceta artística menys estudiada de l’obra arquitectònica de Masó, el seu concepte de disseny i decoració de la llar. En total 260 obres que inclouen diferents conjunts de mobiliari, escultures, croquis i dibuixos, vitralls, brodats i fotografies històriques.

  Després de Girona, l’exposició, comissariada per Jordi Falgàs, director de la Fundació Rafael Masó, es presentarà al Museu d’Història de la nostra ciutat, en un període encara inconcret entre finals d’aquest any i principis de 2017.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies