• Categories
 • Bona actuació del Xaloc al triatló del Prat de Llobregat

  04/05/2016
  A la fotografia, d'esquerra a dreta, Rafa Guerrero, Josep M Olivé, Jordi González, Marc Roura i Manolo Villalba (CA XALOC)
  El passat diumenge 1 de maig, el Club Aquàtic Xaloc va participar al Triatló per Equips que se celebrava al Prat de Llobregat. L’equip del club ganxó estava format per Rafa Guerrero, Josep M. Olivé, Jordi González, Marc Roura i Manolo Villalba.
  Els 750 m de natació van ser força durs ja que l’aigua estava molt freda i moguda, als 20 km de bici van fer molt bons relleus i els 5 km de cursa a peu van aguantar un bon ritme, obtenint així el 25è millor temps, amb 1h 11m 18s, dels 72 equips participants.

   


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies