• Categories
 • CiU denuncia que l’alcalde Motas va utilitzar llenguatge agressiu al darrer ple

  04/05/2016

  El Grup Municipal de CiU, a l’oposició a l’Ajuntament, denuncia públicament les amenaces verbals d’agressió que l’Alcalde de la ciutat, Carles Motas, va fer contra els regidors opositors.

  CiU denuncia que el passat 28 d’abril, durant la celebració del Ple Ordinari, l’alcalde Carles Motas va tallar un agre debat amb aquesta formació amb una amenaça verbal d’agressió, dient-los que “els donaria xarop de bastó perquè els agradava i  perquè se’l mereixien”, desprès d’avisar que ell com a alcalde tenia l’última paraula, conscient que així evitaria les respostes i intervencions de rebuig que la seva amenaça provocaria.

  El Grup Municipal de CiU rebutja l’actitud  “agressiva” de Carles Motas, “més pròpia de sistemes dictatorials que d’un estat de llibertats i més quan aquesta amenaça es produeix en un Ple”.

  CiU considera “d’una profunda gravetat” qualsevol actitud que denoti violència i agressivitat verbal, però “molt més condemnable si aquesta amenaça la fa la màxima autoritat municipal i a la seu de la sobirania popular com és l’Ajuntament i específicament, la Sala de Plens”.

  Per tot això, el Grup Municipal de CiU exigeix a l’Alcalde de la ciutat, Carles Motas, que de manera immediata rectifiqui i demani disculpes públiques per les seves paraules a tots els ciutadans de Sant Feliu de Guíxols,” doncs és la ciutadania, per representació democràtica, el destinatari final d’aquesta actitud”.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies