• Categories
 • ERC va portar Eduardo Reyes i dos diputats a la Plaça Salvador Espriu

  04/05/2016
  Eduardo Reyes, durant el seu parlament a la plaça Salvador Espriu.
  El passat diumenge 1 de maig la secció local d’ERC va celebrar un any més el Dia del Treballador a la Plaça Salvador Espriu. El tradicional vermut popular va anar acompanyat d’una arrossada que es va fer a la mateixa plaça i que va comptar amb la participació del regidor d’ERC i portaveu del govern municipal Jordi Vilà, el portaveu d’ERC i diputat al Parlament Sergi Sabrià, la diputada al Congrés dels Diputats Teresa Jordà i el diputat al Parlament i membre de l’Associació Súmate Eduardo Reyes.
  Vilà va destacar la importància de celebrar jornades com les de l’1 de maig per “reivindicar els drets de tots els homes i les dones treballadores” i va afegir que “volem fer la independència per construir una república de les persones”.
  Per la seva part el portaveu d’ERC Sergi Sabrià va destacar el paper d’Esquerra en la defensa dels drets dels treballadors i va manifestar que “la gent d’ERC mai cedirem en la defensa de les persones. El nou país el farem entre totes i tots”.
  La diputada al Congrés dels Diputats Teresa Jordà va explicar la inutilitat dels partits espanyols per formar un govern, cosa que ha provocat unes noves eleccions i va destacar que “les esquerres espanyoles podrien haver fet un govern fort d’esquerres, però ells mateixos s’ho han deixat perdre” i va continuar animant a la gent a tornar a votar el 26 de juny per “fer sentir la veu
  de tots aquells que estem a favor de la independència i del dret a decidir”.
  L’acte el va tancar el diputat al Parlament i membre de l’associació Súmate Eduardo Reyes que va manifestar, en castellà, que presumeix “de ser català i espanyol” i de que “tenim tot el dret a decidir què volem com a nació” i va continuar declarant que “el Tribunal Constitucional es dedica a destruir tot allò que fem per les persones pel simple fet de ser Catalunya, nosaltres volem construïr un nou país on no hi hagi ningú pobre”.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies