• Categories
 • Celebraran una trobada sobiranista a Sant Feliu l’11 de maig

  05/05/2016

  Sant Feliu serà la seu, el proper 11 de maig, d’un sopar-trobada sobiranista en què es farà un senzill homenatge als atletes catalano-magrebins que corren per Catalunya i hi haurà diverses activitats culturals.

  L’associació sobiranista “Cada 11 de Cada Mes”, que té el nom alternatiu de “Piulades a la Fresca”, celebrarà una trobada a Sant Feliu el proper 11 de maig. Aquesta organització sobiranista, associada a l’ANC i que aplega centenars d’activistes a les xarxes socials, es troba per fer un senzill sopar cada dia 11 de cada mes,  cosa que porten fent més d’una trentena de mesos seguits. La trobada ganxona serà especialment interessant perquè comporta un sopar al refectori del Monestir (Hort del Rector o Restaurant El Ginjoler), i una visita guiada a la Porta Ferrada i la Torre del Fum, a càrrec de Josep Maria Vicens dels Amics del Museu. A més, es farà una petita presentació del llibre “Els últims 100 metres” de l’ex-President d’Òmnium Cultural Quim Torra. A més s’hi farà un petit recital a càrrec del popular cantant ganxó Sé i una actuació de l’il.lusionista internacional Xevi, que actuaran, tots ells, de forma desinteressada. El sopar d’aquest mes té com a detall especial un petit homenatge que s’hi farà als atletes empordanesos d’origen magrebí que corren a favor de Catalunya. A tal efecte, Latiffa Hassani, de la Fundació Nous Catalans, lliurarà un obsequi a l’atleta palamosina Cheyma Mechaal, germana del campió estatal de 1500 i 3000 metres Adel Mechaal. Ja hi ha un centenar d’apuntats. Interessats escriviu a piuladesalafresca@gmail.com


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies