• Categories
 • L’advocada animalista ganxona Núria Murlà, protagonista a Barcelona TV

  06/05/2016
  Núria Murlà, en una instantània de l'emissió del programa (BTV)

  La ganxona Núria Murlà, cofundadora de l’associació Galgos 112, va ser protagonista aquesta setmana del programa de Barcelona TV (BTV) Terrícoles, un programa d’entrevistes “a habitants de la terra de tots colors que tenen molt a dir”, segons l’eslògan del mateix espai, en el qual va ser escollida per fer-li una entrevista.

  Llicenciada en Dret, advocada amb l’especialitat de Dret Animal, coordinadora del Màster en Dret Animal de la UAB, defensora dels animals i de moltes altres causes justes, Murlà, durant l’emissió del programa, respon les preguntes del presentador Lluís Reales referents, sobretot, a llebrers i podencs, però també a animals en general, a la legislació vigent en aquesta matèria i a algunes curiositats sobre aquests “amics de quatre potes”.

   

  1 comentari

  1. Monica ha dit:

   Me alegra contar con Nuria como defensora de los animales. Gracias a vosotros por publicar esta noticia


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies