• Categories
 • Després de l’amor, la celebració

  09/05/2016
  Rosàngela Bertran, durant una entrevista al plató de TV Costa Brava
  Després d’haver ofert un taller de l’amor el dimarts passat, la doctora i coach Rosàngela Bertran oferirà un taller interactiu sobre el tema de la celebració del fet de viure el dimarts dia 10 de maig, a les 7 de la tarda, a la Biblioteca Octavi Viader. Aquest serà el segon dels 4 tallers que oferirà Bertran durant el mes de maig.
  A vegades no ens recordem de celebrar tot i que celebrar ens fa brillar. Aquest taller tractarà les 4 vessants de la celebració amb exercicis de la gratitud, el reconeixement, l’amor a si mateix i a la vida i l’acceptació amb acollida de positivitat. Alhora es valorarà el poder personal i la por com a possibles factors de bloqueig que podem superar per a poder celebrar la vida plenament.
  En el taller també es podrà reentrenar el cervell per celebrar el progrés, cosa fonamental per avançar i gaudir del nostre creixement.
  La celebració és un acte de consciència i de plenitud que fa reconèixer la joia, l’estat natural nostre i primer.

   


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies