• Categories
 • Acte de suport als atletes magribins que competeixen amb Catalunya

  17/05/2016
  Reduan, en nom de la comunitat magrebí ganxona, dóna una foto commemorativa d'Adel Mechaal a la seva germana Cheyma per agrair el suport dels atletes magrebins que donen suport al Procés sobiranista i corren per Catalunya. A l'esquerra Cheyma Mechaal, a la dreta la presentadora Ester Soms.

  Dimecres passat es va celebrar un simpàtic acte de suport als atletes catalanomagrebins que corren per la selecció de Catalunya. Es va fer lliurament d’una fotografia commemorativa d’Adel Mechaal corrent per la platja de Palamós, ciutat on resideix. El sopar el va organitzar l’entitat “Cada 11 de Cada Mes” que organitza sopars arreu del país cada dia 11 de mes per mostrar el seu suport al procés sobiranista.

  A l’acte hi van assistir uns 80 comensals que van ser servits al Restaurant El Ginjoler amb un esplèndid cuscús preparat a l’estil de Rabat per la Rahma i la Mina, amb l’ajut d’una desena de voluntaris de l’ANC guixolenca. A l’acte s’hi va adherir, amb les seves cançons, el cantant ganxó Josep Andújar, , que va encantar els comensals amb cançons marineres i de país. També va fer una esplèndida actuació l’il.lusionista Xevi, que va agradar els reunits.

   


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies