• Categories
 • Sopar de cloenda del 150è aniversari del C.E. Cor de Maria

  17/05/2016

  Durant aquest any acadèmic, l’escola Cor de Maria ha celebrat el seu 150è aniversari amb diferents actes programats. El darrer dia de celebració serà el 4 de juny, en què a l’esmentada escola tindrà lloc la cloenda amb les següents activitats:

  A les 12h, Missa a la Parròquia del Monestir.
  De 14h a 17h: Dinar de Germanor, amb lliurament del premi Sant Fèlix i Taula popular. (Menú: Empedrat de tonyina,  Pollastre amb escamarlans, Pastís, aigua, vi i cava).
  17h : Acte Lúdic

  Les persones que estiguin interessades a participar al dinar hauran de fer un abonament de 10 euros per persona a la secretaria de les escoles Cor de Maria o Sant Josep, de 9 a 13h i de 15 a 17h, amb data límit 30 de maig.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies