• Categories
 • Acampada a la Placeta Sant Joan

  19/05/2016
  Les tendes de campanya i els joves tocant la guitarra, ahir dimecres a la Placeta Sant Joan
  Fa uns dies que un grup de joves fan vida a la Placeta Sant Joan de Sant Feliu, just davant la sucursal de l’entitat financera Bankia. Allà hi han col·locat tendes de campanya, taules i cadires (cedides pel CE Montclar) i es passen tot el dia en aquest
  lloc informant als passants de les seves inquietuds, sobretot que volen “un poble millor” per a joves i per a la gent més gran, també.
  Entre les propostes que fan, la primera és iniciar una conversa entre totes les entitats del poble per portar a terme projectes que afectin tots els guixolencs, i també projectes d’abast més ample com el tema de l’ILP sobre Educació per fer front a la LOMCE.
  D’entre les propostes que de moment tenen hi ha, per exemple, la demanda de concessió de més horts urbans a l’Ajuntament, per la qual fan una recollida de signatures. També volen aprofitar més els espais per a la gent jove i la gent gran, i tracten un tema punyent com és l’habitatge social. Cal dir que aquests manifestants joves estan oberts a qualsevol suggeriment que impliqui una millora per a la ciutat, doncs veuen que Sant Feliu ha anat en davallada a través d’aquests 30 últims anys d’història.
  Per informar-nos d’aquest tema hem parlat amb en Roger Maimí Duran, que era un estudiant universitari que ha hagut de deixar d’estudiar per qüestió econòmica, doncs depenia del finançament universitari que actualment no li atorguen. I així, són molts els nois i noies que tenen problemes econòmics. Reclama que “sembla com si el govern se n’oblidi de nosaltres” i, per
  això, lluita des del carrer. Aquest col·lectiu es vol fer conèixer i, segons Maimí, “no són casos aïllats, n’hi ha molts”. Aquests joves tenen inquietuds per al poble i volen fer un servei ara que estan desocupats i que també tenen problemes per trobar feina.
  Per fer més passable la seva estada al carrer, a la Placeta Sant Joan, practiquen música tocant la guitarra clàssica i la flauta o bé juguen a escacs, entre altres activitats. Ens diuen que avui dijous hauran de canviar d’emplaçament perquè l’Ajuntament hi té programades altres activitats en aquest indret.
  Per estar més ben informats de les seves accions, tenen una pàgina de Facebook: “We are Sant Feliu de Guíxols”. Esperem que
  puguem trobar el camí tots junts.

  1 comentari

  1. RosaMaria Aymami ha dit:

   Em sembla perfecte, que us manifesteu i protesteu, pero on pixereu i cagareu, o fareu com a Barcelona, que ho deixareu tot fet una merda


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies