• Categories
 • Important participació dels ganxons a les eleccions de l’ANC

  19/05/2016
  Un soci votant presencialment a la seu de Guíxols per la Independència (Foto:ANC)
  L’ANC va celebrar aquest passat dissabte 14 de maig les seves eleccions per escollir els 77 membres del nou Secretariat: 52 de representació territorial i 25 de representació nacional, que exercirà un mandat de 2 anys en els quals s’engegarà el definitiu Procés Constituent que permetrà assolir la República Catalana. Aquest decidirà els càrrecs orgànics de l’entitat al plenari
  constituent que es durà a terme el proper dissabte 21 de maig.
  Les dades de participació total han estat de 7.247 socis, el 21’43%, que és una xifra similar a la participació de les eleccions de 2015. A la seu electoral de Sant Feliu va haver-hi una important participació presencial, vora del 30%, sense comptar
  amb el vot telemàtic, que ha estat una novetat d’enguany.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies