• Categories
 • 60è aniversari de la Biblioteca Pública de Sant Feliu

  24/05/2016
  Rosa Fontanella, la primera bibliotecària de Sant Feliu, el dia de la inauguració de l'antiga Biblioteca de "La Caixa".
  L’actual Biblioteca Octavi Viader i Margarit celebrarà el proper 28 de maig el 60è aniversari de l’existència de la Biblioteca Pública a la nostra ciutat i per commemorar aquesta important data es portarà a terme una jornada festiva a la mateixa biblioteca.
  L’any 1956 s’inaugurà la primera Biblioteca Pública de la ciutat, gestionada per la Caja de Pensiones para la Vejez y Ahorros (i posteriorment per la Fundació “la Caixa) a la seva antiga ubicació al primer pis de l’oficina d’aquesta entitat bancària a la Rambla Vidal. L’any 2003 es traslladà a l’actual emplaçament, al carrer Joan Surís, 28-34, a l’immoble recuperat de l’antic Cafè d’en Lorenzo.
  Entre els actes previstos per a la celebració hi haurà una trobada amb escriptors locals, que tindrà lloc el mateix dissabte 28 de maig a les 13.00 h. Per altra banda, es podrà visitar al vestíbul de l’actual Biblioteca una exposició que recrea l’antiga biblioteca, amb fotografies de la primera inauguració i on tothom que vulgui es podrà fer fotos en aquest “photocall” bibliotecari fins el dia 11 de juny.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies