• Categories
 • El Guíxols s’oblida de competir (CE Vilamalla, 2 – AD Guíxols, 1 )

  24/05/2016
  Xavi Mora fou expulsat a Vilamalla (EL CONVOCAT)

  El Guíxols visitava dissabte el terreny del fins aleshores cuer i ja descendit Vilamalla amb l’objectiu de guanyar per allunyar la mala ratxa de tres derrotes seguides. No va ser així i allarga la penosa ratxa a 4 partits sense guanyar i, a més, encara no està del tot salvat per culpa dels descensos compensats.
  El partit va ser insuls en la primera part, sense gairebé perill. La segona, però, va ser diferent, sobretot arran del gol de Robin (47′) que donava avantatge als ganxons, que tingueren més ocasions per sentenciar. Però van ser els alt-empordanesos els qui van aconseguir l’empat amb un xut llunyà. Poc després, Xavi Mora va ser expulsat i va posar les coses més fàcils als locals, que van aconseguir remuntar i posar els ganxons en una situació compromesa, després d’haver estat durant moltes jornades el millor equip de la segona volta.

  Diumenge, clourà la temporada el Guíxols-Palafolls, en horari unificat a les 6 de la tarda. Els visitants jugaran la promoció d’ascens després de pujar aquesta temporada de 3a Catalana. Una lliçó de feina ben feta.

  CE Vilamalla, 2 – AD Guíxols, 1 

  Vilamalla: Rubèn Roca, Bonal (Moradell, 67´), Simon, Nil (Balsera, 53´), Toti, Díaz, Ceballos, Miquel (Capel, 45´), Jordi (Hassan, 67´), Salva i Escalona.
  A.D.Guíxols: Kai, Bilal, Gerard Gómez, Jorge, Diego Zayas, Musa, Manu, Chamizo, Xavi Mora, Guillem (Riki, 45´) i Robin.
  Gols: 0-1 (47´) Robin. 1-1 (67´) Ceballos. 2-1 (81´) Toti.
  Àrbitre: López Corona. T.G.: als locals Salva i Capel i als visitants Diego Zayas, Manu, Yasín, Bilal i Riki. T.V.: al visitant Xavi Mora (70´), directa.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies