• Categories
 • Assemblea oberta de Guíxols des del Carrer

  26/05/2016

  D’acord amb les promeses del programa electoral de la formació, GdC convoca una assemblea ciutadana per explicar les actuacions polítiques que porten a terme, el finançament del partit, les partides de despeses i ingressos i els objectius que els mouen.
  L’assemblea tindrà lloc el pròxim divendres 27 de maig a les 19h. a la biblioteca municipal, serà oberta a tothom i servirà per retre comptes de la tasca feta des de les eleccions d’ara fa un any.  S’hi exposaran les votacions als plens, les mocions entrades i els projectes de futur, i també restaran oberts a les crítiques i les iniciatives que la ciutadania vulgui exposar.
  Jordi Lloveras, el regidor de Guíxols des del Carrer-Entesa a l’ajuntament, explicarà la seva tasca i respondrà les qüestions que
  l’assemblea vulgui plantejar.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies