• Categories
 • Presentat a Barcelona en 2n Singlot Festival

  28/05/2016
  Els actors Andreu Buenafuente, Fermí Fernández i Marc Martínez a la presentació del festival Singlot 2016, el 27 de maig del 2016(Agencia ACN)

  L’objectiu principal del Singlot Festival, produït per El Terrat i The Project, és fer sanglotar de riure tots els seus assistents. “Riure és sa”, declara Tito Ramoneda, director de la promotora The Project. Enguany Sant Feliu serà el marc, durant el 28, 29 i 30 de juliol, de la segona edició d’aquest festival “de petit format”, segons el seu director, el comediant Andreu Buenafuente. Aquesta trobada, en què la comèdia és la protagonista, agrupa diversos espectacles humorístics, que s’engloben dins el Festival de Porta Ferrada.

   

  “Intentem explorar tots els camps de la comèdia”, remarca el director. La part innovadora del Singlot Festival és conjugar els diversos formats que s’utilitzen en l’humor, “no només els monòlegs”, per crear una primera proposta multidisciplinària d’aquestes característiques. Per això, aquest any la programació inclou monòlegs com ara El sommelier, de Fermí Fernández, i By the way, de Goyo Jiménez; xous com ara Nano Cabaret, d’Yllana, i Be God is, de l’Espai Dual; projectes trencadors com ara Mal Martínez, de Marc Martínez, i les jornades acadèmiques amb la master class d’Andrés Lima.

  A més, aquesta segona edició, ja més consolidada, entregarà el primer premi Singlot a Leo Bassi, que va ser clau en l’execució de la passada edició. També hi haurà nous espais d’exhibició amb més capacitat, com ara Las Vegas i l’Espai Thyssen, que conviuran amb els de l’any passat. “Sembla que el Singlot va agafant solidesa, és un festival d’humor fet amb molta serietat”, bromeja Andreu Buenafuente.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies