• Categories
 • Els “hits” de l’alcalde: després del “Xarop de bastó”, ara, “Em quedo tan ample”

  30/05/2016
  El darrer ple era un d’aquells que hauria d’haver estat tranquil. Pocs punts a l’ordre del dia proposats pel govern i moltes mocions presentades pels partits de l’oposició. Però no, l’alcalde i el seu fuet, el senyor Saballs, s’entesten ple rere ple a utilitzar el pitjor dels tons durant les sessions.
  Després de la desafortunada frase que l’alcalde va dedicar a una regidora de CiU en el ple del mes d’abril en què li advertia que li donaria “xarop de bastó”, el d’aquest mes de maig no ha anat enrere en la deriva autoritària de Tots per Sant Feliu.
  Tot plegat va succeir a l’apartat de precs i preguntes, on van assistir alguns membres de la policia local per traslladar els seus desacords. En un moment donat i davant les mostres de desaprovació del públic assistent, l’alcalde es va despatxar amb un altre atac d’autosuficiència i després de l’amenaça de desallotjar la sala de plens ho va reblar tot dient “…i em quedaré tan ample”. Un comentari absolutament desafortunat, que no aportava res més que tensió i que es podia haver estalviat.
  Tan sols recordar que els agents no demanen altra cosa a TSF que compleixin la seva paraula. Convé recordar els articles d’opinió del senyor Saballs defensant justament el contrari del que després ha fet. Bé podríem dir que el senyor Saballs està en deute amb més de la meitat de la
  plantilla de la Policia Local. Sens dubte s’ha de tenir poca vergonya per actuar d’aquesta manera quan justament s’ha promès una “nova política” pocs mesos abans.
  El to que utilitzen habitualment l’alcalde i la seva mà dreta, el senyor Saballs, són impropis d’un ple municipal com el nostre i definitivament demostren un gran menyspreu cap a la màxima institució de representació democràtica de la nostra ciutat. Fins al punt que en un altre episodi
  lamentable del darrer ple, el regidor Saballs va menysprear-lo obertament quan va etzibar que no volia perdre més el temps donant explicacions en aquell moment i que preferia fer-ho directament a les reunions de treball que, segons ell, són més pràctiques.
  En resum: el conegut to de “xarop de bastó” de l’alcalde Motas que ha degenerat en aquest darrer mes en una actitud de “desallotjaré el ple i em quedaré tan ample” perquè es veu que això d’anar fent plens, com diu el seu home de confiança, és “poc profitós”.
  Per la nostra banda no deixarem de recordar–li a TSF perquè estem aquí, per a qui hi estem i sobretot gràcies a qui hi estem.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies