• Categories
 • La biblioteca obrirà els migdies en època d’exàmens

  31/05/2016
  Durant els propers dies, la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit obre les portes als migdies com a sala d’estudi per tal que els estudiants puguin preparar-se de cares als exàmens de les PAU (alumnat de Batxillerat) o exàmens universitaris.
  Aquest horari extraordinari serà de dimarts 31 de maig a divendres 3 de juny, i de dimarts 7 a divendres 10 de juny, de 13:30 a 16:30 h. A la biblioteca hi haurà espai al primer pis per a la concentració i tranquil·litat dels estudiants.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies