• Categories
 • Mala gestió per millorar la sorra de la platja

  04/06/2016

  Al Ple del mes de març el Grup Municipal de CiU vam proposar fer un transvasament de sorra de Sa Riera de 2000 m3 com es va fer el 2013, però el govern local va votar en contra argumentant que havien arribat a un acord amb el Departament de Costes de Madrid segons el qual es faria un dragat de la badia sense cost per l’Ajuntament, solució que creien més convenient donat que estaven segurs que no els donarien permís per portar la sorra de Begur.
  Ja s’ha vist però, que no tenien res signat, doncs unes setmanes després es feia públic que Costes no pagaria res, encara que el govern continuava afirmant que es faria un dragat, això si, a càrrec de l’Ajuntament.
  Al Ple del mes de maig, però, el regidor Salvador Calabuig ens explicava (cosa que s’ha d’agraïr donat que l’equip de govern actual no informa de res als regidors de l’oposició si no és a través de la premsa), que finalment opten per la nostra proposta de fer un transvasament de la sorra de Sa Riera, però només es farà una aportació de 700 m3.
  Aquesta es la gestió política que han fet?
  L’Equip de govern no va confirmar amb costes el dragat, ni han negociat amb ells un permís per portar tota la sorra que necessitem havent-hi excedent a Begur, ni han estat diligents per solucionar-ho abans de la temporada, doncs han passat 2 mesos des de la nostra proposta, i ara hauran de tancar la platja al juny o bé fer els treballs al vespre i pagar el doble per la mateixa feina.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies