• Categories
 • El CN El Balís i el CN Masnou, triomfadors del campionat d’Optimist per equips

  06/06/2016

  80 navegants han participat aquest cap de setmana al Campionat de Catalunya per equips classe Optimist Grup 1 i Grup 2 celebrat al Club Nàutic Sant Feliu en col·laboració amb la Federació Catalana de Vela.

  En Grup 1, el Club Nàutic El Balís va fer el primer lloc del podi, seguit del Club Nàutic Arenys de Mar i el Club Nàutic Vilassar en segona i tercera posició. En Grup 2, el Club Nàutic Masnou fou primer, mentre que el segon i tercer lloc fou ocupat pel CN El Balís i el CN Premià

  En total, 80 navegants repartits en 8 equips de 5 persones per grup  van prendre part al campionat durant dues jornades. Dissabte els flights van començar amb un llevant d’entre 4 i 5 nusos i 70 graus de direcció. A la meitat de les proves, va minvar el vent i va afegir-s’hi la pluja, fent aturar la competició quan encara quedaven 6 encontres pel Grup 1 i 1 encontre pel Grup 2.

  Aquest diumenge, amb un vent d’entre 4 i 5 nusos i 130-160 graus de direcció, va cabar el Round Robin i tingueren lloc les semifinals i les finals amb tots els flights inclosos.

  Al Campionat de Catalunya per equips classe Optimist hi prengueren part 8 equips de 5 clubs catalans: els 6 millors del rànquing individual, l’equip del club campió de l’edició anterior i l’equip del Club Nàutic Sant Feliu per ser l’amfitrió de la competició.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies