• Categories
 • Brillant temporada dels cadets del CB Sant Feliu, subcampions de Catalunya

  08/06/2016
  L'equip del CB Sant Feliu, subcampió de Catalunya cadet.
  Després d’una brillant temporada, en què els equips Cadet “A” i Cadet “B” masculins del Club Bàsquet Sant Feliu s’han proclamat campions provincials dels nivells “A” i “B” respectivament, l’equip Cadet “A” l’ha arrodonit aconseguint el subcampionat de Catalunya.
  En una intensa i emocionant jornada de bàsquet celebrada aquest diumenge a Sant Pere Pescador, l’equip cadet masculí “A” del C.B. Sant Feliu va aconseguir proclamar-se subcampió de Catalunya després de derrotar en semifinals al C.B. Tremp (campió provincial de Lleida) i perdre en la final contra el Circol Catòlic Badalona “A” (campió provincial de Barcelona).
  En el primer encontre, davant el CB Tremp, el nostre equip es va imposar per un clar 29-47. Tot i el resultat final, el partit no fou gens fàcil i no va quedar sentenciat fins els últims minuts. Després d’uns primers minuts de tempteig, els ganxons van anar agafant el control del joc, portant la iniciativa i anant sempre pel davant, però sense ser capaços de rematar la feina fins els darrers moments. El pes del partit tenia els guixolencs una mica travats i nerviosos i això es reflectia en les imprecisions de cares a cistella.
  Parcials: 8-12, 8-12, 7-8 i 6-15. Resultats cada cinc minuts: 8-5, 8-12, 8-19, 16-24, 16-24, 23-32, 25-36 i 29-47.
  Anotadors: Pep (4), Bernat (10), Alex (-), Casu (-), Negre (-), Ferran (-), Uri (11), Giro (3), Joan (-), Adri (4), Brahim (10) i Marc (5).
  En el segon partit, davant el Circol Catòlic de Badalona, els ganxons van sortir a jugar més tranquils, ja que el subcampionat ja estava aconseguit, i això es va traduir en la pista.
  Cap dels dos equips va tenir un clar control del partit. Els de Badalona sempre anaven pel davant i els guixolencs fent la molla. Quan els badalonins agafaven un avantatge considerable, ràpidament els d’aquí es veien capaços de retallar-la, però incapaços de donar la volta al marcador. Els factors determinants que van jugar en contra els blaugranes foren el desencert sota cistella en tirs molt fàcils i sobretot la mala punteria en el tirs lliures.
  Parcials: 8-14, 10-17, 18-15 i 18-12. Resultats cada cinc minuts: 3-9, 8-14, 17-20,18-31, 32-39, 36-46, 47-54 i 54-58.
  Anotadors: Pep (1), Bernat (3), Alex (-), Casu (-), Negre (-), Ferran (4), Uri (8), Giro (5), Joan (-), Adri (4), Brahim (21) i Marc (8).
  Cal felicitar a tot l’equip per la brillant temporada. Campionat provincial nivell “A” i subcampionat de Catalunya són un bon premi a una temporada inoblidable en la qual també el Cadet “B” s’ha proclamat campió


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies