• Categories
 • El cas de la grua no cobrada arriba als Jutjats

  13/06/2016
  Les unitats mòbils de TV3 van fer que es prohibís aparcar en aquest tram de Passeig

  L’agent de la Policia Local i delegat sindical que va queixar-se públicament que s’hagués retornat un vehicle retirat per la grua sense pagar ha denunciat els fets al jutjat, segons informa en Diari de Girona. El denunciant, Toni Sánchez, és l’agent que va posar la multa als sis vehicles que es va endur la grua perquè no havien respectat la senyalització provisional de prohibició d’estacionament al passeig del Mar a causa de la gravació del programa “Divendres ” de TV3. L’agent aporta a la denúncia unes imatges de la senyalització per demostrar que eren visibles i rebatre els arguments del cap de la Policia, Josep Miñarro, que va excusar el retorn del vehicle sense pagar ·perquè a vegades la senyalització provisional no es veu o es desplaça”. L’agent considera que el cap va afavorir la dona, treballadora de l’Ajuntament, mentre que als altres cinc conductors se’ls va cobrar la grua.

  Miñarro també declara que té una “enemistat manifesta” amb l’agent Sánchez i que el deteriorat clima laboral per l’enfrontament salarial amb l’Ajuntament també ha influït en aquest tema.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies