• Categories
 • Tornarem a Madrid a defensar el mandat democràtic del poble de Catalunya

  15/06/2016
  Aquest 10 de juny comença una nova campanya electoral a l’Estat Espanyol i els independentistes cal que tornem a anar a votar massivament per tal de defensar el mandat democràtic que el 27 de setembre ens va encarregar el poble de Catalunya.
  Aquestes eleccions són fruit de la ineficàcia dels partits espanyols, que no han sigut capaços per posar-se d’acord, i també de les esquerres espanyoles, que s’han deixat perdre qualsevol possibilitat d’un govern d’esquerres.
  Els catalans cal que anem a votar i omplir les urnes de diputats a favor de la independència i fer sentir una vegada més al Congrés
  dels Diputats i al Senat la veu de la llibertat, la justícia social i la llibertat nacional.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies