• Categories
 • Carlos Rodríguez, plata en l’Open de Figueres de taekwondo

  17/06/2016
  Els tres participants en l'Open de Figueres de taekwondo
  El Club Taekwondo A Punt de la nostra ciutat va estar present en l’Open de Figueres amb tres competidors en diferents categories. En aquesta ocasió, la sort no va estar al cent per cent amb els ganxons. Pol Fernández, que ha tingut una
  temporada plena de lesions, es va haver de retirar del primer combat després de rebre un cop en una zona no legal i on té l’actual lesió. Per la seva part, Guillem Pujol, que va competir per primera vegada en la categoria cadet, va perdre el
  primer combat contra el campió, acusant la inexperiència de la categoria en la qual estarà l’any que ve.  Finalment, Carlos Rodríguez, en el seu primer campionat oficial, va sortir en la categoria de precadets i va arribar a la final, en
  què va aguantar molt bé fins que els últims segons, per la manca d’experiència, va encaixar una diana al casc i va perdre 4- 1, quedant segon i aconseguint la medalla de plata.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies