• Categories
 • El Mediterrani guanya la prova ganxona de natació amb aletes i el Xaloc queda tercer

  21/06/2016
  Els participants del Club Aquàtic Xaloc en aquesta prova (CA XALOC)

  Els passats 11 i 12 de juny van tenir lloc a la nostra ciutat els Campionats de Catalunya de natació amb aletes, una competició composta de tres jornades (dissabte matí i tarda i diumenge matí) en què els tres principals equips catalans es disputaven el campionat, així com els seus nedadors les medalles corresponents a cada prova.

  De la mateixa manera que els últims anys, el Club Esportiu Mediterrani va endur-se el títol cap a Barcelona, mentre que el Club Aquàtic Xaloc va quedar tercer classificat del campionat; això sí, amb un gran nombre de medalles individuals.

  Els esportistes de Sant Feliu van fer una molt bona actuació i ja es preparen pel següent campionat, l’estatal que tindrà lloc a Barcelona, en el cas de les categories Infantil i Cadet i a Alacant pel que fa a les categories superiors, ambdós durant el proper mes de juliol.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies