• Categories
 • El butlletí de l’ajuntament permetrà escriure-hi a tots els grups municipals

  23/06/2016

  El regidor d’Urbanisme, Josep Saballs (TSF), ha respost al regidor a l’oposició Pere Albó (MES), que el butlletí municipal que vol publicar l’equip de govern es basa en un reglament de comunicació de l’any 2005. Amb base a aquest reglament, tots els grups municipals hi tindran un espai per fer les seves aportacions. D’aquesta manera Saballs desmenteix les acusacions de MES, segons les quals la publicació serà un “pamflet de propaganda” de l’equip de govern.

  Saballs ha afegit que si MES va tenir accés a la documentació sobre aquest contracte és perquè “l’actual equip de govern promou la transparència en les seves actuacions”. Pel que fa a l’import -el preu de la licitació és de 44.575,10 euros anuals més IVA-, aquest va ser criticat pel partit de Pere Albó, que el considera excessiu perquè serien diners que es podrien destinar a altres partides. Respecte a això, Saballs ha manifestat que el cost d’aquest butlletí és el que l’anterior mandat es va destinar al sou de vicealcalde que percebia Pere Albó.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies