• Categories
 • Festa de final de temporada a l’Escola de Futbol Sant Feliu, amb presentació de la nova equipació

  23/06/2016
  Oriol Busquets (a la dreta), amb els nous models de samarreta per a la propera temporada.
  El passat dissabte 18 de juny, l’Escola de Futbol Sant Feliu va portar a terme la festa de cloenda de la temporada, com ja és tradicional en aquestes dates. Enguany la festa es va traslladar a la Sala Las Vegas per tenir més seguretat, arran de l’estat de les obres del Guíxols Arena.
  A la tarda, al Camp Municipal de Vilartagues, es va Jugar el Torneig de 3×3 pels més petits del club i el partit de pares contra entrenadors pels més grans. Els inflables previstos es van haver de suspendre degut a la  pluja que va estar caient durant tota la tarda.
  Ja al vespre, la festa es va traslladar a Las Vegas on, després del sopar i deprés dels parlaments del President de l’Escola Jordi Cambronero i de l’alcalde de la ciutat Carles Motas, es va passar a fer el reconeixement als juvenils que en complir l’edat deixen el club. També es va fer reconèixer el coordinador de futbol 7 Dani Múrcia, que deixa el Club per encetar una nova etapa professional, i es van donar els trofeus als equips guanyadors del Torneig 3×3 fet a la tarda.
  Dins les activitats del 25è Aniversari del Club, que es va iniciar el passat dia 2 de juny, el club va presentar el padrí de l’esdeveniment, que seguint amb la idea del club d’apostar per jugadors de casa, no podia ser altre que el jugador del juvenil del FC Barcelona Oriol Busquets, que va començar el seu camí futbolístic a l’Escola i que va aprofitar per felicitar l’aniversari i encoratjar els jugadors taronges.
  Com a punt final de la festa, es va presentar amb un vídeo i models l’equipació de la propera temporada, una equipació del 25è aniversari que portarà motius de Sant Feliu de Guíxols, la senyera i el logo de Creu Roja Joventut, amb qui es col·laborarà durant l’any de l’aniversari i que passa de la samarreta ratllada taronja i blanca a un únic color taronja amb motius negres i blancs. La principal novetat és el canvi en els pantalons, que passen de taronges a negres per
  primer cop a la història del club. El padrí va rebre una samarreta de regal.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies