• Categories
 • ERC agraeix als ciutadans la confiança dipositada en ells

  28/06/2016
  Des de la secció local d’Esquerra Republicana de Catalunya a Sant Feliu volen donar les gràcies als veïns de la ciutat que els han donat la seva confiança, “fent que ERC tingui més força que mai al Congrés i al Senat i fer sentir així més alt i clar la veu de la llibertat i de la dignitat”.
  “Una vegada més hem demostrat que Catalunya és un altre país, que vota de manera diferent que Espanya i hem deixat clar que nosaltres sí que podem i sí que volem fer un país decent, lliure de corrupció, socialment més just i democràticament més lliure”.
  A les Comarques Gironines, ERC ha aconseguit per primera vegada guanyar unes eleccions estatals, repetint la representació al Congrés dels Diputats amb Teresa Jordà i Joan Olòriz i augmentant un senador, passant dels dos actuals a tres, que seran Jordi Martí, Quim Ayats i Elisenda Pérez.
  Esquerra Republicana de Catalunya dóna les gràcies “per la confiança i la col·laboració que ens fa estar cada vegada més a prop
  d’#ElCanviPossible”.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies