• Categories
 • El Biblioestiu celebrarà el centenari del naixement de Roald Dahl

  07/07/2016
  Coincidint amb el centenari del naixement de l’escriptor Roald Dahl, la Biblioteca de Sant Feliu dedicarà a aquest autor de literatura infantil les seves activitats de Biblioestiu, amb l’objectiu d’engrescar els nens i nenes a la lectura.
  La Biblioteca ha reforçat el seu fons sobre l’autor homenatjat i ara disposa de la major part de les seves novel·les amb les quals s’entra en els meravellosos móns de fantasia que va crear l’escriptor britànic.
  En Charlie i la Fàbrica de XocolataMatildaEl dit màgicJames i el préssec gegantEl fantàstic senyor GuillotLes Bruixes i molts altres títols formen part d’aquesta selecció que mantindran a petits i grans entretinguts durant aquest estiu.
  A més de llegir, els nens que s’acostin a la Biblioteca podran fer d’aprenents d’il·lustradors com en Quentin Blake, l’il·lustrador del llibres d’en Roald Dahl, o maquillar-se la cara com un caramel o inclús provar de contestar les preguntes del DahlTrivial. Un cop llegits i omplertes les butlletes corresponents, els nens i nenes podran participar en un concurs amb un munt d’interessants i divertits premis. L’entrega d’aquests premis tindrà lloc el darrer dimecres dels mesos de juliol i agost a les 19:00 h a la sala infantil de la Biblioteca Octavi Viader i Margarit.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies