• Categories
 • CiU proposa la creació d’un ens turístic i comercial per treballar amb l’administració

  11/07/2016

  CiU considera que l’Ajuntament hauria de posar el màxim interès i col•laborar estretament amb els empresaris per tal de definir i elaborar línies estratègiques pel desenvolupament turístic de la ciutat ja que des de fa molts anys que el turisme i el comerç són uns dels principals motors econòmics de Sant Feliu de Guíxols, generadors de llocs de treball i riquesa pels ciutadans.

  El grup municipal de CiU proposa la creació d’un ens públic, com ara un patronat, format per Ajuntament i empreses del comerç, restauració, hostaleria i turisme en general, que treballin conjuntament per impulsar el comerç i el turisme com a motor econòmic de la nostra ciutat.
  Aquesta entitat CiU vol que tingui com a objectius :
  – Coordinar i agrupar els esforços necessaris de les persones i entitats, tendents a la millora dels sectors turístics i comercials de la ciutat.
  -Definir i dur a terme els plans i les estratègies necessàries per a la promoció de les activitats econòmiques del turisme i comerç de Sant Feliu de Guíxols.
  -Endegar programes de millora de la imatge pública del municipi i donar suport a la seva presència en els mercats turístics.
  -Impulsar a través de les marques de turisme familiar , turisme cultural i turisme esportiu, entre d’altres, la nostra destinació turística com a destinació de qualitat.
  – Vetllar i promocionar la marca de ciutat “Sant Feliu de Guíxols” en els mercats emissors, i prioritzar-los en funció de la seva importància per a la destinació.
  -Disposar de les eines necessàries per al coneixement de la realitat i dels potencials propis de la ciutat de Sant Feliu de Guíxols, per poder desenvolupar les seves capacitats turístiques i comercials.
  -En definitiva, treballar colze a colze, administració i empreses per convertir Sant Feliu en un referent i capdavantera en turisme en l’àmbit de la Costa Brava.

  La proposta va ser presentada al Ple de juny i tot i el vot en contra del govern, la regidora de comerç es va comprometre a reunir-se amb CiU i amb els empresaris del sector per treballar-hi. La portaveu, Dolors Ligero, va oferir 3 alternatives al govern:
  -La presentada al Ple i denegada pel vot en contra del govern, de creació d’ un Patronat o ens similar que disposes de pressupost propi i a on les decisions que prenguin les parts siguin vinculants.
  -Crear un ens amb finançament lligat al pressupost municipal però que funcioni com a òrgan de decisió a l’ igual que la primera proposta.
  -Crear un ens de participació sectorial que treballi com a òrgan consultiu de l’Ajuntament per a qüestions relacionades amb el comerç i el turisme.
  Convergència i Unió aposta per la primera alternativa tot i que considera positiu que el govern accepti qualsevol de les fórmules proposades amb l’objectiu de treballar plegats per dinamitzar l’economia ganxona.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies