• Categories
 • Desconvocada la vaga d’escombriaires

  27/07/2016

  En un comunicat a les xarxes socials, l’Ajuntament ha notificat la desconvocatòria de la vaga d’escombriaires a la ciutat, que havia de començar el 30 de juliol.  Així ho ha anunciat aquest matí l’alcalde en l’espai setmanal que té a l’emissora municipal i ho ha fet la matinal del dia de Ple Ordinari del mes de juliol, que es celebrarà aquest vespre.

  El comunicat de l’Ajuntament diu textualment: “L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols celebra l’acord entre l’empresa Cespa i els seus treballadors, la qual cosa significa que finalment s’ha desconvocat la vaga de recollida d’escombraries i neteja viària, que s’havia previst del 30 de juliol al 14 d’agost d’enguany. L’Equip de Govern de l’Ajuntament, encapçalat per l’alcalde Carles Motas i els regidors de l’àrea, ha vetllat en tot moment pels interessos de la ciutat, i ha fet un treball constant des de la discreció, promovent espais de diàleg entre empresa i treballadors que han arribat a un resultat satisfactori d’acord mutu.”

  Aquesta ha estat la nota oficial, però les reaccions no s’han fet esperar. El regidor Jordi Lloveras (GdC) ha declarat : “Vull donar l’enhorabona a les dues parts pel seu tarannà negociador i la voluntat d’arribar a acords, i també, a l’equip de govern de la ciutat per la bona feina de mediació que em consta han fet. Només afegir que en una situació com aquesta els treballadors són la baula més feble de la cadena.”

  Dolors Ligero (CiU), per la seva banda, no ha dubtat a mostrar la seva alegria i  ha penjat al Facebook “es confirma que s’ha desconvocat la vaga de recollida d’escombraries i neteja viària. Una bona notícia per la ciutat!“.

  Pere Albó (MES) també ha celebrat l’acord entre les dues parts i ha declarat que “tothom ha jugat les seves cartes” i que faltava saber més detalls de l’acord per emetre una valoració definitiva. Això sí, ha enviat un dard a l’alcalde dient que, després de la desconvocatòria,  esperen “una millora immediata en la neteja de la ciutat”.

  Es dóna el fet que el diari El Punt-Avui portava una notícia referent a la convocatòria d’una manifestació “ciutadana i dels comerciants” contra la vaga i que aquests reclamarien danys i perjudicis a l’Ajuntament si s’arribava a produïr. Però aquesta notícia ha desaparegut del lloc web aquesta tarda, just en saber-se que l’ajuntament ha anunciat la desconvocatòria de la vaga.

   

   

   

   

   


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies