• Categories
 • La Creu Roja i Lidl ensenyen conductes saludables als nens

  28/07/2016
  Lidl i la Creu Roja, en l'acció a la platja de Sant Pol de la nostra ciutat.

  La Creu Roja i la cadena de supermercats Lidl promocionen aquest estiu les conductes saludables dels infants a diverses platges del litoral català, a través de titelles i tallers formatius impartits per personal voluntari i tècnics de la institució humanitària.

  Les representacions amb titelles, d’una mitja hora, s’han realitzat a les platges de Sant Pol, a la platja de Llafranc i a la platja del Racó de Begur, liderades pel voluntariat del Gabinet de Drets Humans de la Creu Roja així com socorristes de la institució humanitària.

  L’activitat “Socorristes Junior” vol transmetre els principis i valors humanitaris i divulgar els consells principals de precaució a les platges a nens i nenes amb edats compreses entre 2 i 12 anys. En elles, s’han abordat temes com ara l’ús de protecció solar i la hidratació, la importància de consumir fruita fresca i aigua, la interpretació de les banderes a les platges, la incidència de les meduses, la distribució de braçalets identificatius per a infants en cas de pèrdua, la separació de residus i el lloc on abocar-los o com funciona el servei de bany adaptat per a persones amb mobilitat reduïda a través de les cadires amfíbies.

  Acord de Lidl amb la Creu Roja

  L’acció “Socorristes Junior” es realitza per segon any consecutiu i s’emmarca dins l’acord signat entre Lidl i la Creu Roja per impulsar activitats formatives sobre conductes segures a la platja així com les recomanacions a l’hora de banyar-se. També s’inclouen accions conjuntes de difusió de les activitats en determinats establiments de la xarxa comercial de Lidl, situats en els municipis de Sant Feliu de Guíxols, Palafrugell, Begur, així com diverses actuacions complementàries i sense ànim de lucre durant els dies de l’acció. Totes les activitats formatives, tant teòriques com pràctiques i lúdiques, les duu a terme personal de la Creu Roja a fi de fomentar pràctiques correctes i saludables a la platja. A més d’això, Lidl també col·labora amb la Creu Roja destinant una partida econòmica per projectes de lluita contra l’exclusió social adreçats a famílies en situació de vulnerabilitat.

  Aquesta iniciativa s’emmarca dins l’estratègia de Responsabilitat Social Corporativa de Lidl de promoure uns hàbits de vida saludables, com ara la combinació d’una alimentació sana i equilibrada amb la pràctica de l’esport, especialment entre els més joves.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies