• Categories
 • Emili Vilert (CiU) ho deixa; Quimet Clarà torna

  01/08/2016

  Emili Vilert, regidor de CiU a l’Ajuntament, va renunciar, en l’últim ple municipal de dimecres passat,  a l’acta de regidor. Vilert era el número cinc de la llista de CiU i primer representant d’Unió en les darreres eleccions municipals, essent escollit com a regidor a l’oposició. Vilert ho deixa per motius personals.
  Durant el ple tots els grups municipals van lamentar que Vilert ho deixés, i fins i tot es van permetre fer broma amb el seu passat a l’Ateneu Deportiu Guíxols i amb la seva feina a la funerària.
  El seu substitut serà Joaquim Clarà, número 8 de la llista de CiU a les passades eleccions i tot un veterà de la política ganxona i que ja ha estat regidor en nombroses ocasions, tant en l’oposició com com a membre de govern. Vilert és el segon regidor de CiU que ho deixa, després que fa uns mesos l’exalcalde Joan Alfons Albó va deixar el seu lloc a la número 7 de la llista Carme Quero.
  A Clarà se l’espera hipermotivat després que l’any passat Tots per Sant Feliu difamés que formava part de la trama corrupta del Cas Manga, un fet totalment fals.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies