• Categories
 • Jutgen a Sant Feliu els responsables dels aldarulls d’ahir a Platja d’Aro

  03/08/2016
  La broma d'uns turistes alemanys va sembrar el pànic ahir a la nit a a Platja d'Aro

  Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria de Sant Feliu van detenir ahir al vespre cinc persones, d’entre 20 i 25 anys, de nacionalitat alamanya, com a presumptes autors d’un delicte contra l’ordre públic.

  Ahir, a les deu de la nit, els mossos van rebre nombroses trucades alertant d’un possible tiroteig al centre comercial i lúdic de la població veïna.

   Un cop al lloc, es va comprovar que tot havia estat una falsa alarma. Es tractava d’una performance concertada, tipus “flash mob” on un grup de turistes alemanys haurien simulat la identificació d’un personatge famós caminant pel carrer i tot un grup de persones corrents rere aquest personatge per fer-li fotografies i intentar aturar-lo.

  Els ciutadans que es trobaven a la vila van confondre aquesta persecució per part dels participants de la performance amb un possible atac amb arma de foc.

   En aquell moment es va generar una alarma social que va provocar una estampida de persones a diferents establiments, comerços, restaurants… i a causa de l’ensurt algunes persones van patir caigudes sobtades i alguna petita taquicàrdia.

  Els mossos van restablir la calma a la població i van detenir a cinc dones, de nacionalitat alamanya per un delicte contra l’ordre públic.

   Les detingudes passaran a disposició judicial aquest matí al Jutjat d’Instrucció de guàrdia de Sant Feliu.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies