• Categories
 • MES lamenta que la regidora de serveis “s’hagi amagat” en el ple extraordinari d’avui

  03/08/2016
  Foto:RSF
  Els grups de l’oposició a l’Ajuntament van demanar, en acabar el darrer ple ordinari de 27 de juliol, la celebració d’un ple extraordinari per debatre sobre neteja, recollida d’escombraries i totes les qüestions relacionades amb aquest tema degut a què en aquests moments s’està treballant en la redacció del nou contracte i els grups de l’oposició volen poder fer aportacions que millorin el punt de partida actual.
  Han estat diversos els grups municipals que s’han interessat per participar-hi i tots coincideixen en dir que “no hi ha hagut una resposta satisfactòria per part del govern” i denuncien “manca de transparència”.
  MES lamenta que en ple d’aquest matí s’ha pogut “el govern s’ha desvergonyit en dues qüestions”, que segons el partit d’esquerres són la convocatòria del ple a les nou del matí d’avui 3 d’agost malgrat que l’alcalde disposa de 15 dies de marge per fer-la. Per MES, el fet d’haver triat un dia de festa major és una “maniobra infantil” i la demostració de “fins a quin punt no existeix per part del govern la voluntat de debatre”. Amb ironia declaren que “per sort no se li ha acudit al sr. Alcalde escollir el lloc, sinó ens veiem dalt de l’escenari del passeig celebrant la sessió”.
  La segona qüestió que MES lamenta ha estat la d’”amagar” la regidora responsable de la neteja, Laura Aiguaviva. “Ens sembla molt difícil justificar que la regidora que porta en primera persona les delegacions no intervingui en un ple justament quan l’únic punt de l’ordre del dia és parlar de les seves atribucions i qüestions que afecten directament el seu negociat i a la seva concreta gestió particular”. La regidora no ha agafat la paraula en cap dels diversos torns que hi ha hagut malgrat les diverses interpel·lacions que se li han fet. Per MES, “tot plegat es pot considerar una falta de respecte a la institució del ple municipal” i qualifiquen aquesta sessió plenària com a “decebedora” ja que el govern “s’ha mostrat a la defensiva i tant sols hem pogut arrancar la promesa que es facilitaria a l’ oposició amb certa antelació tota la documentació del nou contracte quan estigui a punt”.
  Moviment d’Esquerres ja va lamentar en el seu dia que el govern no hagués considerat prioritari tenir a punt el plec en el moment que es va acabar el contracte. Contràriament, el govern va decidir prorrogar l’existent prop d’un any més, quan aquesta “és de les tasques més urgents que tenia la ciutat”. Per això MES demana “més transparència” ja que “el govern avui no ha agafat pas aquest camí”.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies