• Categories
 • Activitat atlètica i aquàtica pel cap de setmana

  12/08/2016
  A la imatge, preparatius del tancament del circuit de cara a la milla urbana de demà (AJUNTAMENT)

  Aquest dissabte 13 d’agost se celebra, a partir de les 19h, la 29a edició de la Milla Popular. Les inscripcions es poden fer des de les 17h fins les 18.

  Les categories i  recorreguts són: Caganius [4-5 anys, els quals fan 250 metres], Prebenjamins [6-7 anys, que fan 500m], Benjamins [8-9 anys, que corren 500m], Alevins [10-11 anys, que fan 800m], Infantils [12-13 anys, que fan 1200m].
  Les categories que corren la milla sencera de 1609 metres (el que equival a quatre voltes al passeig, amb sortida davant de l’Ajuntament)  són: Cadets [14-15 anys], Juvenil Júnior [16-19 anys], Absolut [20 a 39 anys], Veterans [a partir de 40 anys].
  Hi haurà trofeus per als tres primers de cada categoria.
  Aquesta activitat es considera tradicionalment la cloenda ‘oficiosa’ de la Festa Major i l’any passat es va aconseguit un important nombre d’inscrits, amb uns 250 participants.

  Travessia nedant de Sant Feliu

  Una altra activitat esportiva del cap de setmana és la Travessia de Sant Feliu, que tindrà lloc el diumenge 14 d’agost a les 10,30 del matí amb sortida de la Cala Port Salvi (prova sènior) i a les 11’30 de la platja, al costat de l’antic Palm Beach (prova mini). La prova ressegueix la costa rocosa dels voltants de la ciutat, amb un nou recorregut molt salvatge i de gran bellesa, i una travessia controlada través del xip.

   

   


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies