• Categories
 • Marató d’amistosos del Guíxols

  22/08/2016

  El darrer cap de setmana, el Guíxols ha jugat gairebé un partit cada dia, en la intensa pretemporada que l’equip de Gerard Llandrich està portant a terme des del passat 2 d’agost.

  CA L’AGUIDÓ, 2 -A.D.GUíXOLS, 3

  Dijous passat, 18 d’agost, el Guíxols va aconseguir la primera victòria (2-3), en el tercer partit de preparació a camp del Ca l’Aguidó.  Els blaugrana van dominar la primera meitat, que va acabar 1-2.  Només començar, Carlos López, sol davant del porter, va encetar un parcial que en el minut 25, els blanencs equilibraren en un llançament de falta que va entrar per tot l´escaire. Però, novament Carlos López, aprofitant una assistència des de una banda, tornà posar els seus per davant. A la represa, culminant una acció individual, els de Blanes van igualar i, a manca de deu minuts pel final, Carlos Zayas, arran d´un embolic a l ´àrea,va marcar el gol de la victòria.

  Ca l’Aguidó: Fortes, Esteban, Robles, Roncales, Gamíz, Martínez, Pablo, Dorado, Gironès, Morató i Ortíz.(Marín, Antelo, Robert, Florenciano i Mata).
  A.D.Guíxols: Kai, Riki, Aleix Martín, Marc Sala, Múrcia, Guillem, Pato, Busquets, Manu, Carlos López i Caixal.(Adrià, Musa, Xavi Mora, Carlos Zayas i Capi).
  Gols: 0-1 (1´) Carlos López. 1-1 (25´) Martínez. 1-2 (36´) Carlos López. 2-2 (51´) Morató. 2-3 (80´) Carlos Zayas.
  Àrbitre: Berjaga Ruz.

  A.D.GUÍXOLS, 3 – U.E. FIGUERES JUVENIL A, 3

  Dissabte passat, el Guíxols va rebre la visita del juvenil del Figueres, i tornant a donar la talla, van aconseguir empatar.

  Tot i que el primer en fer treballar un porter va ésser Carlos López (8´), els figuerencs adquiriren un avantatge de tres gols amb el qual s´arribà al repòs. En el segon període, els blaugrana, només començar i de penal, escurçaren el parcial per mitjà de Manu i ell mateix, en una jugada de dos contra u amb Callicó, va situar ael 2-3.  Deu minuts després, una contra que va culminar altre cop Manu va equilibrar el tempteig. Encara en el 66, Carlos Zayas pogué avançar els de Sant Feliu amb una vaselina des de la línia de mitjos rival que va ser rebutjada per la fusta. Però, també, Edgar evità la derrota amb una gran intervenció prop del final.

  A.D.Guíxols: Kai, Múrcia, Gerard, Bilal, Capi, Adrià, Guillem, Pato, Caixal, Carlos López i Xavi Mora.(Edgar, Carlos Zayas, Manu, Guille, Callicó, Marc Sala, Busquets, Aleix Martín i Carlos).

  Figueres Juvenil A: Aleix, Marcos, Felipe, Martí, Mora, Víctor, Mercader, Pep, Bruno, Max i Herrera.(Pere, Arnau, Davesa, Rigau, Joel, Charles, Àngel i Genís).
  Gols: 0-1 (33´) Herrera. 0-2 (35´) Mercader. 0-3 (37´) Mercader. 1-3 (46´) Manu (p.). 2-3 (48´) Manu. 3-3 (58´) Manu.
  Àrbitre: Hernández Ramos.

  L´A.D.GUÍXOLS S´ENDÚ EL TROFEU VILA DE MONT-RAS

  Ahir diumenge l´Ateneu va fer valer la lògica i s´adjudicà el quadrangular de Mont-ras, en què també jugaren l´Aro i el Vilartagues. L´equip blaugrana va disputar la primera semifinal enfront l´Aro, empatant a un gol i classificant-se per penals. En l’altra, el Vilartagues  va vèncer per 1-2 als locals, essent el segon finalista. Tot seguit l´Aro i el Mont-ras jugaren el partit de consolació que va acabar amb empat a un gol i la final la guanyà el Guíxols al Vilartagues per 2-1.

  A.D.Guíxols, 1 – Aro, 1

  A manca d´un parell de minuts els blaugrana van igualar el gol que havien encaixat d’inici tot i ser molt superiors en els últims 20 minuts, mereixent l´empat. En els llançaments des de la línia d´onze metres, un Kai decisiu aturà tres penals.

  A.D.Guíxols: Kai, Capi, Marc Sala, Adri, Múrcia, Busquets, Guillem, Callicó, Manu, Xavi Mora i Carlos López.
  Gols: 0-1 (1´) Massanes. 1-1 (43´) Guillem.

  Després s´enfrontaren el Mont-ras i el Vilartagues, que s´imposà per 1-2, amb gols de Gabaldón i Moha.

  A.D.Guíxols, 2 – Vilartagues, 1

  El Guíxols va plasmar al seva superioritat amb dos gols en els primers 28  de joc, davant d´un Vilartagues que, tot i la manca de rodatge, mai es va donar per vençut i tingué la recompensa retallant el parcial, cosa que propicià un final de matx molt competit.

  A.D.Guíxols: Edgar, Capi, Marc Sala, Múrcia, Martín, Busquets, Carlos Zayas, Pato, Guillem, Caixal i Xavi Mora.

  Vilartagues: Mundó, Edu, Bouly, Carlos, Izan, Jima, Zorrilla, Moradell, Laso, Aleix i Gabaldón.

  Gols: 1-0 (7´) Xavi Mora. 2-0 (28´) Carlos López. 2-1 (34´) Gabaldón.

   

  Dissabte, el Guíxols jugarà al camp del Sant Pol de Mar, i diumenge, al Josep Suñer, a les 18,30 h., un tres x un amb el Juvenil de l´Escola de Futbol i el Vilartagues.

  Celrà, 2 – A.D.Guíxols B, 0

   


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies