• Categories
 • CiU proposarà el foment del petit empresariat local

  24/08/2016

  Convergència proposarà al Ple d’aquest mes d’agost crear un registre municipal d’empreses locals per tal de disposar d’una relació de totes aquelles empreses i professionals independents que estiguin interessats en participar en les diferents contractacions que realitzi l’Ajuntament.
  Al mateix temps, demanarà modificar el procediment de contractació per a obres i serveis menors, de manera que totes les empreses incloses en el registre siguin convidades a les diferents contractacions del sector que l’empresa s’hagi inscrit, atorgant més garanties als principis de publicitat, d’igualtat d’oportunitats entre empreses i de transparència en els procediments de contractació del municipi.
  L’objectiu de la proposta és “donar més oportunitats a les empreses ganxones per treballar amb l’Administració, dinamitzant així l’economia local tan malmesa per la crisi”.
  CiU lamenta que el govern ja hagi anunciat que votarà en contra d’aquesta proposta.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies