• Categories
 • L’Ajuntament premiarà els empleats que hi treballin 25 anys ininterrompudament

  30/08/2016

  L’Ajuntament vol premiar la fidelitat dels seus treballadors i per això tots aquells que hi hagin desenvolupat la seva tasca professional durant 25 anys seran premiats amb 600 euros, segons es va aprovar la setmana passada en ple ordinari. La regidora de Recursos Humans, Sílvia Romero, va explicar que l’Ajuntament ganxó ja tenia instaurat aquest pagament des de fa molts anys, però el 2014 va deixar d’abonar-se, sense que es conegui el motiu pel qual es va deixar de pagar.  Romero va concretar que fins el 2014 era una gratificació extraordinària que es concedia a tots els treballadors que complien el quart de segle a l’Ajuntament, mentre que ara es tracta d’un premi amb condicionants, entre d’altres, que els 25 anys de treball a l’Ajuntament hagin estat ininterromputs i que la persona no hagi estat sancionada ni apartada de la feina.
  Aquest premi a una dedicació de 25 anys a l’Ajuntament no és únic de Sant Feliu, sinó que d’altres administracions com els ajuntaments de Girona, Palamós o la Diputació també els concedeixen. La regidora ha afegit que aquesta remuneració està recollida en el conveni.
  El ple també va aprovar que l’Ajuntament ganxó s’adhereixi al Fons Català de Cooperació, a la Federació de Municipis de Catalunya i a l’Associació Catalana de Municipis, segons Diari de Girona. L’Ajuntament ja havia format part anteriorment d’aquests Ens, però el mandat passat en va sortir.
  També es va aprovar la segona part de les inversions financerament sostenibles per aquest any, que sumen 514.507 euros, 169.000 dels quals seran per a la urbanització del carrer Colom. Les altres dues actuacions que es finançaran són la segona fase de la coberta de l’Hospital i el reforç, ampliació o substitució d’enllumenat públic.
  D’altra banda, el grup municipal de Convergència i Unió reclama a l’equip de govern que obri una comissió d’estudi perquè tots els grups municipals puguin fer les seves aportacions al projecte del futur Museu Thyssen. CiU vol conèixer en profunditat què es vol fer exactament abans de permetre la construcció d’un edifici annexat, en referència a la construcció adjacent que s’ha dibuixat a la plaça de l’Abadia.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies