• Categories
 • Es va celebrar la festa major del barri del Puig

  02/09/2016
  Una imatge del sopar popular de la Festa del barri del Puig d'enguany

  Més de 300 persones es varen reunir divendres passat a la Plaça del Puig per celebrar la Festa del Barri del Puig amb un sopar a la fresca acompanyat de música en directe. La celebració va començar a la tarda, amb una festa musical amb escuma molt animada que varen gaudir els més menuts i els grans.
  Al capvespre, la Cobla Baix Empordà va oferir una audició de sardanes i en acabar, els veïns varen organitzar taules i cadires pel sopar. La festa va acabar a quarts de dues amb la majoria dels veïns ballant i cantant a la Plaça.
  L’Associació de Veïns del Barri ja ha anunciat que l’any que ve la festa es repetirà.

  I l’endemà, Assemblea de Veïns

   

  L’endemà de la Festa del Barri del Puig, el 27 d’agost, es va celebrar l’assemblea ordinària de l’Associació Veïns del Barri del Puig. En la mateixa es van aprovar els comptes i es va passar revista als fets succeïts des de la darrera assemblea. La secretària de l’Associació, Dolors Ligero, va esmentar que manca per urbanitzar el segon tram del carrer Sant Martirià i que l’Ajuntament no té previst fer-lo aquest 2016. També va esmentar que en aquest darrer any s’han deixat de fer les activitats “L’hora del cafè” i “Passejades des del Barri” malgrat que hi participava força gent.

  Així mateix es va constituir la nova junta, en la qual hi ha les novetats de Carmen Lorenzo i Jordi López Ramon, que substitueix la baixa d’ Aurora Comas, quedant constituïda de la següent manera:

  President : Isidre Ribera
  Tresorer : Albert Dubé
  Secretària: Dolors Ligero
  Vocals: Francesc Igualador, Francisco Pérez de la Cruz, Carmen Lorenzo, Jordi López Ramon.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies