• Categories
 • Festa final d’estiu per inaugurar el Guíxols Arena

  06/09/2016
  Estat actual de l'equipament.

  El cap de setmana del 17 i 18 de setembre l’Ajuntament ha programat una festa final d’estiu que servirà per inaugurar l’equipament anomenat “Guíxols Arena”, un espai polivalent de 8000 espectadors per acollir events musicals, esportius o fins i tot pot servir de pàrquing.

  Per a la inauguració es fa un homenatge a la música rock feta a la nostra ciutat, es fa també una celebració amb foc i un ball amb l’Orquestra Plateria  en una celebració popular que comprèn tot un cap de setmana.

  El dissabte, 17 de setembre, és el torn de la música i el diumenge, 18 de setembre, d’una festa”holi”.

  • DISSABTE 17 DE SETEMBRE

  Rock de casa amb Quercus i actuació-homenatge de l’Orquestra Plateria.

  A partir de les 19 h, acte d’inauguració obert a tothom, amb un espectacle amb castellers, actuacions de rock, un espectacle amb foc i música en directe.
  Entre els músics, hi haurà la banda Quercus, referent indiscutible del rock ganxó, amb la seva “música de roca”. Els Quercus tornaran a pujar a l’escenari i plegats rememoraran els èxits de la formació ganxona dels anys 90.
  La nit es completarà amb un extraordinari concert-homenatge que farà l’Orquestra Plateria. Els amants de la música de ball i de la salsa coneixen aquest referent indiscutible dels escenaris de Catalunya. Un grup format a Barcelona el 1974 i que té grans èxits com Pedro Navaja o Amparito Roca.

  Un cop finalitzada la Plateria, a partir de les 2 de la matinada, la DJ Blanca Ros farà una sessió de ball amb música actual.

  • DIUMENGE 18 DE SETEMBRE

  El diumenge, 18 de setembre, es celebrarà una Holi Party, des de les 18 fins les 20 h. Hi haurà servei de Bar, a càrrec de CE Montclar i el Consell Local de Joves i entrada lliure, Una holi party, també coneguda com a Festival dels Colors, és una festivitat originària dels hindús, que s’ha popularitzat darrerement a casa nostra. Amb una gran vistositat i color, els participants fan servir pols de colors, amb música i vivor colorista.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies