• Categories
 • Rescaten una criatura que s’havia quedat tancada al cotxe

  07/09/2016

  Segons informa el Diari de Girona, una criatura ha hagut de ser rescatada de dins d’un cotxe on havia quedat tancada aquest matí.

  Pels volts de quarts d’onze del matí, els Bombers han hagut de procedir a l’obertura del vehicle on el nen havia quedat atrapat i que estava aparcat a la zona de la plaça de Pau Casals. Amb 20 minuts ja han pogut alliberar la criatura.

  En el moment dels fets hi havia el pare que ha intentat obrir el vehicle però no ha pogut. Sembla ser que el menor hauria accionat el sistema automàtic de bloqueig de les portes i això li impedia accedir a dins.

  El pare, espantat, de fet ha estat qui ha alertat els serveis d’emergències pel que acabava de passar.

  L’obertura del cotxe s’ha fet també amb presència de la Policia Local de Sant Feliu i els Mossos d’Esquadra.

   

   

   


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies