• Categories
 • Un pas més per a la llibertat nacional. Estem #apunt

  13/09/2016
  Una vegada més, el poble de Catalunya ha demostrat el seu compromís amb les llibertats nacionals del país, omplint per sobre de les expectatives les manifestacions simultànies a Lleida, Tarragona, Berga, Barcelona i Salt.
  Aquest any, la secció local d’ERC a la ciutat va fer la seva tradicional ofrena floral al President Irla, que aquest any va comptar amb la participació d’Elisenda Pérez, senadora d’ERC, Sergi Sabrià, portaveu nacional d’ERC i diputat de Junts pel Sí i del president regional David Mascort.
  Elisenda Pérez va destacar la feina feta aquests últims anys per “aconseguir eixamplar la base social independentista”. Sergi Sabrià va destacar que fa un any estàvem a les portes d’unes eleccions “i ara tenim el primer govern independentista” i va afegir que “anem avaçant pel bon camí, que ens portarà a la llibertat nacional”.
  Finalment el president regional d’ERC David Mascort va destacar la figura del President Josep Irla manifestant que “Irla va mantenir viva la flama i és un exemple per tots nosaltres. Ell i molts com ell no es van cansar mai. Nosaltres tampoc ho hem de fer”.
  Des d’Esquerra Republicana de Catalunya a Sant Feliu de Guíxols volem donar les gràcies a l’Assemblea Nacional Catalana i a Òmnium Cultural per l’organització de la manifestació de Salt i reiterar el nostre compromís amb el país i amb la seva gent, que ens demana que és el moment de la política de les institucions i que fem la feina ben feta. Tenim un full de ruta clar que ens porta a la independència. Un procés que va començar i acabarà a les urnes pel qual ens esforcem cada dia per tal de continuar sumant gent i aconseguir així una majoria encara més amplia que ens porti a la img_5131victòria.
  Entre totes i tots ho aconseguirem.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies